Hledáte restauraci s pivovarem v Praze? Přímo ve FUZI najdete skleněnou varnu – jedinou svého druhu v Česku, kde vaříme naše pivní speciály pod vedením zkušeného sládka.
Dáte si TransFUZI, InFUZI, nebo FUZEnáč? Nebojte, u nás vám načepujeme jen ty nejlepší zážitky uvařené sládkem Alešem Paikem. Stačí si jen vybrat, kolik stupňů budou mít. Proces vzniku zlatavého moku můžete sledovat na vlastní oči od stolu ve skleněné varně a u toho si užívat pivní degustaci. Kromě místního ležáku TransFUZE 12, InFUZE IPA 14 a odborníky oceňovaného FUZEnáče se můžete těšit i na sezónní pivní speciály.
Hladké cestě piva z tanku do půllitru pomáhají v podniku moderní technologie. Tou první je dvouokruhový systém chlazení. V prvním okruhu chladí ledová voda mladinu. Ve druhém koluje glykol, který ochlazuje tanky s pivem. Díky tomu se nám daří stabilně držet ve všech částech systému požadovanou teplotu.
Protože se některá technická zařízení nachází i v podzemí budovy, musí pivo překonávat při své cestě převýšení 15 metrů. S tím pomáhá recyklovaný dusík, který si pivovar filtruje přímo ze vzduchu.
Naše pivo není jen na pití – využíváme ho i v kuchyni pro unikátní omáčky a marinády. Přijďte ochutnat vepřová žebra pečená na pivě, pastrami sendvič, pivní zmrzlinu nebo některou ze sezónních specialit.



