Dáte si TransFUZI, InFUZI, nebo FUZEnáč? Nebojte, u nás vám načepujeme jen ty nejlepší zážitky uvařené sládkem Alešem Paikem. Stačí si jen vybrat, kolik stupňů budou mít. Pivo vaříme přímo v naší restauraci FUZE ve skleněné varně, která je v Česku unikátem. Proces vzniku zlatavého moku tak můžete sledovat na vlastní oči a u toho si užívat pivní degustaci pod taktovkou samotného mistra. Kromě místního ležáku, tmavého i svrchně kvašeného piva se můžete těšit i na sezónní pivní speciály.
Hladké cestě piva z tanku do půllitru pomáhají v podniku moderní technologie. Tou první je dvouokruhový systém chlazení. V prvním okruhu chladí ledová voda mladinu. Ve druhém koluje glykol, který ochlazuje tanky s pivem. Díky tomu se nám daří stabilně držet ve všech částech systému požadovanou teplotu.
Protože se některá technická zařízení nachází i v podzemí budovy, musí pivo překonávat při své cestě převýšení 15 metrů. S tím pomáhá recyklovaný dusík, který si pivovar filtruje přímo ze vzduchu.